Autokipit

Tarkista autokippi tarjontamme!

Lue lisää

Autovarustelu

Katso valmiita lopputuotteita!

Lue lisää

AUTOKIPIT

Nurmi Hydro Oy tarjoaa kippiautoihin äärimmäisiin olosuhteisiin suunnitellut, parhaat kippisylinterit. Kaikki kipit valmistetaan Suomessa.

Kaikki autokippimme ovat kromatuilla putkilla, tiivisteinä uudistetut polyuretaanitiivisteet. Ohjauspintaa on myös lisätty, kippi on entistä tukevampi.

Nurmi kippimallistosta löytyy kippi kaikkiin käyttökohteisiin.

Etukippi NE-sarja

Etukippisarja käsittää neljä eri kokoa. Nurmi etukippi soveltuu käytettäväksi jopa 7,5 metrin lavapituuteen saakka. Sylinteri on alapäästään nivelöity pallonivellaakerilla, joka sallii sylinterin asennoitumisen myös sivusuunnassa. Kippi on tarkoitettu kohteisiin, joissa vakaus tulee auton rungosta.

Sisältää: nostopalkin, nostokaaren ja korvakkeet tappeineen

 • Etukippitaulukko
 • Vakaava etukippi NE VK-sarja

  Uutuustuote, josta löytyy samat kokoluokat kuin NE-sarjasta. Sylinterin alapää on sivusuuntaan jäykällä tappikiinnityksellä. Kippi on tarkoitettu puoliperävaunuihin ja kohteisiin, joissa tarvitaan myös sivuttaistukea.

  Sisältää: laakeripalkit, nostokaaren ja korvakkeet tappeineen

  Parikippi NP-sarja

  NP parikippien rakenne on avoin, kevyempi ja soveltuu erittäin hyvin autoihin, joissa kardaani on sivussa ja korkealla. NP-kippien molemmat sylinterit laakeroidaan tukevasti omilla laakeripalkeillaan. Lavan laakerikorvake yhdistää sylinterit parikipiksi. Yläpäästä koottavina sylinterien aukaisu myöhemmin onnistuu helpommin. Valmistamme parikippejä myös 5-akselisiin tai muihin lisää iskua tarvitseviin autoihin 100, tai 180 mm pidemmillä putkilla. Maksimissaan NPS7XL kipillä päästään 4275mm iskuun. Ohutputkinen kippi erityisesti kapearunkoisiin takaohjaaviin kuorma-autoihin.

  Sisältää: rinnakkaiset sylinterit, sekä laakerikorvakkeet

 • Parikippitaulukko
 • Keskikippi N2-sarja

  Perinteinen keskikipin soveltuu taaksekippauksen lisäksi 3-kaatosovelluksiin. Vaippaosa on valettu, jolloin on päästy lujaan muotoon ja saatu samalla kanavat öljyn syöttöön. Myös kipin ja kehdon laakeroinnissa käytetään valuosia. Putkissa on nitratut ohjaimet ja putket ovat kromattuja.

  Sisältää: : kotelo-kehysraudat, kehdon ja lavaan kiinnitettävän pallokupin

 • Keskikippitaulukko
 • Autokippi esimerkkejä

  1 2